2008. november 10., hétfő

na

Olyan régen nem írtam, hogy alig tudtam belépni. De most itt vagyok, örvendjünk. Ma volt az első napom, mint Sales Executive selling VIP Sporting Event packages... Már tudom mit kell csinálni, tudom hogy hol, tudok mindent, csak még nem tudom, hogy menni fog-e, de kiderül. Kb 3 hónapom van elvileg amíg el tudok itt bohódckodni anélkül, hogy kivágnának, de én inkább hatékony szeretnék lenni, mert akkor kapok jutalékot, amit ugye szeretnék, mert a pénz jóbarátom. Egy a lényeg, megpróbálok eladni VIP csomagokat, és ha sikerül sok pénzt kapok, ha nem akkor nem.
Kecó. Mégsem költözöm Péterhez, mert Abdul kitalálta, hogy oké, de akkor felemeli a Peti bérleti díját 160 fontra, ami már pofátlanul sok, és nem jó senkinek sem. (hosszútávon abdulnak sem, de ő nem azafajta hosszútávon gondolkodó bangla-fazon) Petinek meg nyilván nem éri meg, mert annyival lenne csak beljebb, hogy annyiért már nem éri meg neki feladni az önállóságát, szóval tiszta sor. Tehát, vagy lakótárs, vagy esetleg költözés. Oda már eljutottam, hogy inkább maradnék. Jófejek a lakótársak, és közel van minden, ez pedig a két legfontosabb szempont. Viszont rugalmassgom határtalan mint mindíg, szóval nem tudom még mi lesz.



Megnéztük Jocóval meg Kingával az új James Bond-ot. A Casino Royal is csak idővel ért meg bennem, de mára már merem mondani, hogy a legjobb eddigi JB film. Ezt viszont idővel egyre szarabbnak érzem. Nem voltak kütyük, nincs Q, nem voltak JB megnyilvánulások, túl sűrű volt az egész, a gonosz nem volt elég gonosz, a nő nem volt elég jó, és még sorolhatnám. De Daniel Craig még mindíg nagyon jó JB, szóval jó választás volt, de sztem ez a film így szar. Gyanítom a hagyománykedvelő britek nyomására a következőben visszatérnek azok a dolgok amik mostis nagyon hiányoznak.
Új megállapításaim:
1 - A 15-ös busz valószínüleg a holdon is megáll, és aztán saját maga sem tudja hol van, mert a lehető legváratlanabb helyeken tűnik fel.
2 - A buszon 10 percnyire fűtenek. 10 percig fasza, aztán már éget. Én, aki egy órát ülök rajta sokat szoktam ezen gondolkozni...
3 - Angliában nem szokott csak úgy esni. Ha esik az eső a szél is fúj, nincs mese.
4 - Fekete öltönycipőben elesni a csúszós járdalapokon nagyon nem poén az esőben munka előtt. Én persze nem estem el, de tudom, hogy szar lehet...
5 - Természetesen csak akkor esik, ha az esernyő otthon figyel az ágy mellett a "semmiképpen ne hagyd itthon" kupac tetején...
6 - Az eső nem esik akkor amikor nem lát esélyt arra, hogy ENGEM eláztasson. Tehát amikor bemegyek kaját venni azonnal eláll, esetenként a nap is kisüt, hogy kicsalogasson. (én persze mindíg bedőlök ennek az ócska trükknek)
7 - A 14 éves feka gyerekek akkorák mint az állat.
8 - Kaptam egy iwiw meghívót. Kinek kértem? Valakinek biztosan, majd szóljon.
9 - Lehet angliai cuccokból is kifogástalan gulyást csinálni (by Peti)
10 - If you have 5 dollars, and Chuck Norris has 5 dollars, Chuck Norris has more money then you...

talán inkább lefekszem...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

11. Chuk Norris erősebb, mint James Bond.

Ezen a Bondon én is gondolkodom, ülepszik, ülepszik meg minden, szarnak nem is mondanám, de hogy három nap után már alig emlékszem rá, az némileg aggasztó.

Névtelen írta...

A szoba mééég váááár, nem jön a mexikói csaj. Ha meg már faszi, akkor inkább Te rontsd az ivararányt, mint egy alien. :)

Névtelen írta...

Bocsánat, ezt most hallottam, úgyhogy muszáj:
A Halálnak egyszer Chuck Norris közeli élménye volt.