2008. december 7., vasárnap

High-Tech

Lett egy szavazás itt, amiben fontos közéleti témákat feszegetünk itt majd a neves egybegyűltekkel. Mindenki csak egyszer szavazhat. (ugye?) Egyébként itt nincs demokrácia, szóval nehogy aztán azt higgye mindenki, hogy mostantól kánaán lesz... Mondjuk úgy, hogy majd töprengek a végeredményen, vagy ez esetleg új szavazásokat fog indukálni, ki tudja...

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az első és a második pont közé még befért volna pár:

1.25 "Nem zavar különösképpen, bár amikor kinyomtatom a blogbejegyzést, hogy tudjak a metrón is valamit olvasni, olyankor zabálja a nyomtató a festékpatront."

1.50 "Egy picit zavar, mert amikor már egy órája memorizálom az aktuális bejegyzést (csak hogy nekem is olyan jó szövegem lehessen, mint neked), akkor néha megfájdul tőle a fejem."

1.75 "Nem vagyok rasszista, de a blog színe fehér."

Névtelen írta...

A fotoblogon is feltehetned ezt a kerdest, ahol a feketen sotet betuk azert tobb kitartast kivannak (olyannyira, hogy az elso latogatasom kb 1 percig tartott es egy "ah, f@szomba ezzel" felkialtassal egy huszaros mozdulattal be is zartam az egeszet). A feketen feherrel no problem, teljesen evidens.

Névtelen írta...

Én pont ezért olvasom az RSS-olvasóval, mert amúgy kifolyik a szemem...

bence írta...

Peti, neked akkor fogok egy audio-változatot is csinálni, amit tudsz hallgatni a metrón reggelente:) Nekem nem tetszik a fehér, de ha ugy fog alakulni a szavazas akkor megvaltoztatom majd valami barátibbra. Kedves névtelen, a fotoblog szürke alapon fekete, és nincs is rajta nagyon írott tartalom, de ha ugy alakul akkor azt is megváltoztatom a demokrácia jegyében.
ICS, sztem egyedül te használsz RSS olvasót, az én olvasóim nem ennyire magasan kvalifikáltak blogbó' meg internetbő':)
a szavazas folytatódik, mint látjuk elképesztő az érdeklődés, szóval kiváncsi leszek mi lesz a vége.

Névtelen írta...

Mijazza RSS óvassó, e? Valami szemmüvegmárka?

bence írta...

naugye:)

Névtelen írta...

Olyan szemuveget en is szeretnek, csak nemtom, holis lehet kapni. Meg mennyie?
Ja, meg a zaudiovaltozatbol is szeretnek kerni, nem tudom, nem-e lehetne-e.

Egyebkent mirol szavazasrol van szo, nagyon nem vagom. Tenyleg nem.

Névtelen írta...

Bsszus. Már értem!
Még a Peti kommentjein is jól szórakoztam, pedig nem is tudtam, hogy mire hivatkozik.
Következetesen abból indultam ki, hogy a "Lett egy szavazás itt" mondatrészben nincsen olyan szó, ami linket takarna (pl. az "itt") és az nekem így nem működik. Az tényleg nem jutott eszembe, hogy fél centit jobbra nézzek. De lehet, hogy mindez csak a fekete háttér miatt van. Valószínűleg az zavart össze..