2008. október 22., szerda

megin' pizza

Ma csak 3 órát dolgoztam, vagy még annyit se. 2 manager van, ma a pasi volt (nem tudom a nevét ennek se, de ha megkocogtatom a hátát általában felfigyel rá) és 3 óra után mondta, hogy mehetek. Összesen 1 delivery volt, kaptam is kemény 1,5 font jattot, amit egyébként egy skyscraper szerű épület komplett megmászásáért igazából keveslek, de azért nem rossz. Egyébként eddigi (valljuk be komolynak mondható) tapasztalataim alapján akik pizzát rendelnek mindíg a legfelső emeleten laknak kivétel nélkül. Az alsóbb szinten élők: a.-nem esznek, b.-nem élnek, c.-elvonszolják a testüket a sarki indiaihoz, d.-nem szeretik a pizzát, e.-nem szeretnek engem. Mindegy. Van egy kollégám, Wendell (ő 3 L-el mondja legalább) aki brazil, és több sebből vérzik. Félig olasz félig brazil, a felesége félig brazil félig német. Wendelll egyébként bár szerinte jól beszéli az angolt az olaszt és a portugált (nomeg a spanyolt is of course) tulajdonképpen semmiféle nyelven sem tud beszélni. Dadog mint az állat és hülyén mosolyog, ezért általában énekelni szokott. Michael Jackson - Black or White c. számának előadósmódját próbáltam ma csiszolgatni Wendelllen, inkább kevesebb mint több sikerrel.
Mai megállapításaim:
1 - Ezek az indiaiak (vagy pakik, banglák mindegy) nem tudják mi hol van, de a világ bármely országáról név alapján megmondják, hogy van-e az adott országnak vízumkényszere Angliába.
2 - A banglák nem azért raknak tüzet az utca végében a földön mert fáznak, hanem mert poén. (tényleg az, főleg, hogy a tűzöltók 1 méterre vannak, tehát figyelmesek is...)
3 - A Wc-ben a következő felirat olvasható: "always wash your hands for 20 seconds with the soap - sing happy birthday twice" - Namost sztem a heppibörzdéj legalabb 25 másodperc ha 2x énekeljük, úgyhogy csalnak.
4 - A banglaünnepeken a tüzijáték nem csak a gyerekek játéka, hatalmas bangla-fun elvonuló, vagy parkoló autók alá lőni bazi nagy rakétákkal, és aztán harsányan nevetni..(éspersze meglepődni, ha a rakéta leégeti a fel karjukat)
5 - A sapi amiben ma suhantam a lehető leggusztustalanabb indiai-pakisztáni-bangladesi hibrid sapkája, tehát innen a gép mellől a hipós vízbe megyek. Holnap már lesz sajátom.

Nincsenek megjegyzések: